Bananpannkaka i ugn

av | apr 10, 2021 | Frukost & mellanmål, Populära recept | 0 Kommentarer

Ebba älskar bananpannkaka till mellis. Men ibland för att slippa stå och steka pannkakor så har vi gjort den i ugnen.

Mixa bananer och ägg, ha i 1dl mandelmjöl eller havregryn. Kryddor, bakpulver och mixa igen. häll ut på en ugnsplåt med bakplåtspapper. 200grader tills den får fin färg. Servera med bär.

  • 3 bananer
  • 4 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • kardemumma
  • kanel
  • salt
  • 1dl mandelmjöl eller havregryn

Senaste inlägg

Raw Lasagne

Raw Lasagne

Vi älskar lasagne och har flera olika recept, ibland kör vi vegetarisk, ibland med köttfärs. Men den här Rawfood varianten är så god. Jag inspirerades av en Rawfood utmaning som jag var med i för många år sedan, minns inte vem som skapade receptet men vi har ändrat en...

Vattenmelon & röd lök

Vattenmelon & röd lök

Det är läskande med Vattenmelon på sommaren. Magisk kombination är med röd lök. Dela melonen i två delar och gröp ur innehållet. Lägg tillbaka bitarna tillsammans med strimlad rödlök. Toppa med citronmeliss....

Raw Pad Thai

Raw Pad Thai

Fantastiskt recept med Thailands nationalrätt fast som rawfood. Ett väldigt enkelt recept som vi har har bjudit många gäster på. Supergod och nyttig! Ger fort att fixa, bara strimla ingredienserna och mixa allt till såsen. Blir även god att äta dagen efter till lunch....