Overnight Oats

av | apr 23, 2021 | Frukost & mellanmål, Övrigt | 0 Kommentarer

Har du testat overnight oats? När man blandar havregryn och mjölk och låter det stå över natten. Vi äter det till mellis eller frukost. Om man glömt göra den dagen innan kan man även göra en snabbvariant och låta den stå i 30 minuter. Går att variera smaksättningar. Här är en favorit som vi brukar göra.

  • 2 dl mandelmjölk / havremjölk
  • 2 dl havregryn
  • en mosad banan
  • 1/2 dl jordnötssmör

Blanda runt allt ordentligt, låt stå minst 30 minuter. Servera med skivad banan och jordnötssmör.

Senaste inlägg

Raw Lasagne

Raw Lasagne

Vi älskar lasagne och har flera olika recept, ibland kör vi vegetarisk, ibland med köttfärs. Men den här Rawfood varianten är så god. Jag inspirerades av en Rawfood utmaning som jag var med i för många år sedan, minns inte vem som skapade receptet men vi har ändrat en...

Vattenmelon & röd lök

Vattenmelon & röd lök

Det är läskande med Vattenmelon på sommaren. Magisk kombination är med röd lök. Dela melonen i två delar och gröp ur innehållet. Lägg tillbaka bitarna tillsammans med strimlad rödlök. Toppa med citronmeliss....

Raw Pad Thai

Raw Pad Thai

Fantastiskt recept med Thailands nationalrätt fast som rawfood. Ett väldigt enkelt recept som vi har har bjudit många gäster på. Supergod och nyttig! Ger fort att fixa, bara strimla ingredienserna och mixa allt till såsen. Blir även god att äta dagen efter till lunch....